Skona katterna från rökning

I fredags tog jag en riktig lång fika med min bästa kompis. Det var så härligt att sitta i flera timmar och prata om allt och inget. Gott fika, massor av skvaller, inga tider att passa…så mysigt! Att det är rökförbud överallt nu, det är så skönt. Förut var jag nästan alltid tvungen att duscha och slänga kläderna i tvättkorgen efter en kväll ute. Rökning har aldrig varit min grej och jag skulle inte vilja röka hemma och förgifta mina katter. Deras lungor är mycket mindre än våra och det är väldigt skadligt för dem med cigarettrök. Det verkar svårt att sluta för den som väl börjat, men nu finns det faktiskt bra alternativ till cigaretter. Om jag var rökare skulle jag direkt köpa de bästa e-ciggen på marknaden och njuta av att slippa gå ut och missa allt roligt skvaller som pågår kring bordet! Vi pratade länge om de knasigaste och ovanligaste kattnamnen vi kunde komma på. Till exempel Nypon, Baggy, Tengil och Chandler, ja listan kan göras ännu längre. Det var en toppenkväll!

kaffe med kattmönster i mjölken