Så får du katten att sluta klösa på möbler och tapeter

Även om jag älskar katter och speciellt perser så är det inte för att de oftast är så lugna i temperamentet utan för att de är så enormt sociala och personliga. Dock så finns det inget mer irriterande än just det faktum att de klöser. Min gjorde det på allt och med mening verkade det som. Innan jag fann ut av hur man skulle få katten att sluta, jag hade nästan inte en hel möbel i mitt hus, så började jag leta efter en billig villaförsäkring. Det var nästan som om dom läst mina tankar för ett par dagar efter att tanken planterats så såg jag reklam för Insplanet och insåg hur enkelt det är att jämföra försäkringar hos dem. Superbra tyckte jag. Nu har jag både en bra försäkring och lärt min katt att inte klösa mer på vare sig möbler eller tapeter genom att köpa en klösbräda med feromoner.

Kattungen skäms lite