Beteendeförändring hos katter kan vara sjukdom

Det enda negativa med att ha katt är hur fruktansvärt det är när de blir sjuka. De första åren rände jag till veterinären för minsta lilla beteendeförändring hos mina kissar. Nu har jag lärt mig läsa dem bättre och kan tyda vad som är humörsvängningar och vad som är tecken på att något är fel, men stressad blir jag fortfarande. Som jag skrivit om tidigare är det viktigt att ha försäkring. För tänk att hamna i en situation där man inte har råd att vårda sitt sjuka djur! Tyvärr har jag förstått att det är vanligt. Många djurägare, särskilt här på internet, verkar ha en förkärlek för att döma andra och tonen kan bli väldigt hård. Det vill inte jag ägna mig åt, jag tror inte att det är konstruktivt. Har man satt sig den situationen att man inte har medel att hjälpa sitt djur, finns det fortfarande vägar framåt! En väg är att jämföra priser på lån. Ge inte upp på er katter!

Katt i balja hos veterinären
Katt vid dator i sängen