Att vara borta

Det är trevligt att byta miljö ibland, men det betyder också att du är borta från din katt. Jag känner så många kattälskare och många av dem har problem med att åka hemifrån i flera dagar. Jag vet hur det känns att komma hem efter en längre bortavaro. Det värker i hjärtat av längtan efter ljudet av glatt jamande, strykningar kring benen och tillgivna blickar från gnistrande kattögon! Det sägs att katter inte har något begrepp om tid, det har till och med forskats på det. Jag vet det, men ibland vet jag inte vad jag ska tro om det. Jag tycker nog att mina kattvänner visar något mer efter en längre separation. Med de här tankarna tror jag att jag efter ganska långt letande har hittat en perfekt julklapp för kattvänner som önskar komma bort, men som vill göra det lite lagom.

En katt på resa